Om VentureBynature

VentureByNature er en dansk investeringsfond. Vi investerer i iværksætter-virksomheder primært indenfor IT og biotech. Du kan læse mere om hvilke typer af virksomheder vi investerer i her og vores nuværende portefølje her.

VENTURE. An undertaking that is dangerous, daring, or of uncertain outcome. A business enterprise involving some risk in expectation of gain.
BY NATURE. Through inherent nature; by nature as a part of somebody’s or something’s essential character: She’s very competitive by nature.

Med andre ord: Vi starter iværksætter-virksomheder fordi det ligger i vores natur. Vi gør det ikke pga. penge eller status, men simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Vi ønsker at investere i iværksættere der føler det på samme måde!

Hvorfor vælge VentureByNature

Som iværksætter skal du vælge at samarbejde med os fordi:

Kapital. Én af grundene til at du kommer til os er naturligvis at du mangler penge til dit iværksætter-projekt. Vi investerer selv og har desuden et stort netværk af potentielle medinvestorer (business angels og venture kapital fonde).

Viden. Vi bidrager ikke kun med penge. Forskellen imellem succes og fiasko som iværksætter afhænger af meget mere end blot at have tilstrækkeligt med kapital til rådighed. Ved at vælge VentureByNature får du samtidig adgang til vores viden, som vi har opnået via vores egne erfaringer som serie-iværksættere. Viden som gør DIN chance for at få succes meget større.

Netværk. Ved at samarbejde med VentureByNature får du også adgang til vores stort netværk. Vi har opbygget et stort netværk blandt iværksættere, professionelle investorer og potentielle samarbejdspartnere som kan hjælpe vores portefølje-virksomheder med at få succes i såvel Danmark som internationalt.

Nicolaj Højer Nielsen

VentureByNature er stiftet af Nicolaj Højer Nielsen, som er serie-iværksætter.

Før Nicolaj sprang ud som iværksætter og investor arbejdede han i teknologi-virksomheder som FOSS A/S og Alk-Abelló A/S. Her arbejdede han med ledelse af datterselskaber, M&A, partnerskaber og licensaftaler.

Sideløbende med VentureByNature er Nicolaj også ekstern lektor på Copenhagen Business School hvor han underviser i strategi og entrepreneurship for cand.merc.-studerende.

Nicolaj har en HA fra Aalborg Universitet, en Cand.Merc. fra Copenhagen Business School og University of Texas samt en MBA fra INSEAD i Frankrig og Singapore.